Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki. Kliknij "Zamknij" aby zaakceptować naszą politykę.
Zamknij
GSFLogo
GSFLogoTXT
szukaj
heartyoutuberssblip
Elżbieta Benkowska
Elżbieta Benkowska - słuchacz
Kinem interesuje się, odkąd dowiedziała się, że urodziny obchodzi tego samego dnia, co Roman Polański. Filmy zaczęła kręcić w dniu swoich 18. urodzin, gdy dostała pierwszą kamerę.

Absolwentka XV Liceum Ogólnokształcącego im. Zjednoczonej Europy w Gdańsku, sekcji dwujęzycznej z językiem hiszpańskim. Studiuje na kierunku slawistyka na Uniwersytecie Gdańskim.

Mówi biegle po angielsku, hiszpańsku, serbsku i chorwacku, jej słoweński jest średnio zaawansowany, zna także podstawy łaciny, greki koine i staro-cerkiewno-słowiańskiego.
Filmografia

2013: Olena

2011: Pierwszy stopień
2011: Solo
2011: Strawa duchowa
2011: Szalik
2011: Wigilia
2010: Hokeistka 7
2009: Sąsiadka
2008: Prosto film

Hokeistka 7
Sąsiadka
Prosto film
Blog o Gdańsku-Orunii
Warsztaty kompozycji filmowej 9-15 października 2017
Warsztaty przeznaczone są dla uczniów szkół muzycznych, studentów i absolwentów kompozycji zainteresowanych tworzeniem muzyki filmowej. Kompozytor prowadzący warsztaty - laureat Oscara, Jan A.P. Kaczmarek przekaże uczestnikom wiedzę w zakresie sposobów pracy nad ścieżką muzyczną filmu, kontaktu i znalezienia wspólnego języka z reżyserem, zdradzi też zależności, które kompozytor napotyka podczas produkcji filmowej - ograniczony budżet i konsekwencje aranżacyjne.Warsztaty kompozycji filmowej 9-15 października 2017
Druga edycja konkursu na scenariusz filmowy promujący gospodarkę morską rozstrzygnięta!
Kapituła konkursowa wybrała do realizacji film wg scenariusza Pana Andrzeja Mańkowskiego pt. „Mój Port”. Wyróżnienia przyznano Panu Sławomirowi Witkowi oraz Panu Jakubowi Maj. Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i gratulujemy nagrodzonym! Premiera zwycięskiej produkcji już podczas Forum - 13 października. Tymczasem przypomnijmy zwycięski film „Koncert” z 2016 roku. 

Ogłoszenie wyników konkursu na film o gospodarce morskiej
POWRÓT NA GÓRĘ STRONY © GSF 2010 | Polityka prywatności
projekt: Adam Żebrowski